Είστε εδώ: Κεντρική > ΟΜΑΔΙΚΑ > ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ > ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ - ΚΑΡΑΪΒΙΚΗ > Γιορτές στην Ονειρούπολη Δράμας, 4 ημέρες, έως 31/12/2016

Γιορτές στην Ονειρούπολη Δράμας, 4 ημέρες, έως 31/12/2016 από € 185.00

Ελλάδα (Ξάνθη, Μακεδονία, Καβάλα, Δράμα)

Κωδ. AD 147

Τα τελευταία 10 χρόνια η Δράμα τείνει να ταυτιστεί με το μοναδικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό που στήνεται στο κέντρο της πόλης στα πλαίσια της «Ονειρούπολης». Η Ονειρούπολη αφορά ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων και happenings που μεταφέρουν την κατανυκτική ατμόσφαιρα σε μικρούς και μεγάλους ταξιδεύοντας τους πραγματικά σε παραμυθένιους κόσμους. Ως κεντρικό σημείο ορίζεται η Πλατεία Ελευθερίας όπου κάθε χρόνο στήνονται τα ξύλινα σπιτάκια του παραμυθένιου χωριού. Το σπίτι του Αη Βασίλη, το παραμυθόσπιτο, το ατελιέ των ξωτικών και το σπίτι της οικοπεριπέτειας είναι μόνο μερικά από τα σημεία που συγκεντρώνουν τα χαμόγελα των χιλιάδων επισκεπτών.

Αναχωρήσεις: 24/12, 31/12

 

ημέρα:

Αναχώρηση στις 7.15 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, στάση για καφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της Λάρισας για προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετά από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ παρακάμπτουμε τη Θεσσαλονίκη και συνεχίζουμε για να τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΒΑΛΑ. Εορταστικό δείπνο, διανυκτέρευση.

ημέρα:

Πρωινό και επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ, που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του κατάφυτου όρους Παγγαίου, σε μια θαυμάσια τοποθεσία, σε υψόμετρο 753 μ. Είναι ένας από τους δύο ιερούς χώρους της Ανατολικής Μακεδονίας, που συνεχίζει και σήμερα να αποτελεί πόλο έλξης πλήθους πιστών, που έρχονται να προσκυνήσουν την "αχειροποίητο εικόνα της Θεοτόκου" και να ηρεμήσουν μέσα στο γαλήνιο περιβάλλον της. Ακολουθεί επίσκεψη στο ΣΠΗΛΑΙΟ της ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ, ένα από τα σημαντικότερα και ωραιότερα σπήλαια της χώρας μας, με σταλακτίτες και σταλαγμίτες ύψους μέχρι και 14 μ., που αποτελεί ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο. Γεύμα προαιρετικά σε ταβέρνα της περιοχής και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Καβάλα, για ξεκούραση και περιπάτους γνωριμίας με την πόλη. Δείπνο, διανυκτέρευση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Καβάλα, δείπνο, διανυκτέρευση.

ημέρα:

Πρωινό και επίσκεψη στην πόλη της ΔΡΑΜΑΣ, όπου ο χώρος του Δημοτικού κήπου και η Πλατεία Ελευθερίας, μεταμορφώνονται σε ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό, έτσι όπως το ονειρεύονται τα παιδιά μέσα από τα παραμύθια, με εικόνες μοναδικές - εορταστικές για μικρούς και μεγάλους. Ακολουθεί επίσκεψη και γνωριμία με την πόλη της ΞΑΝΘΗΣ και γεύμα προαιρετικά. Eπιστροφή το απόγευμα στην ΚΑΒΑΛΑ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

ημέρα:

Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ από τη γνωστή πλέον διαδρομή με μικρή παράκαμψη - επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της Βεργίνας, γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ με μικρή στάση σε καφέ της εθνικής οδού, για ΑΘΗΝΑ, άφιξη το βράδυ.


Τιμή πακέτου κατ’ άτομο, από:

Δίκλινο: 185

Μονόκλινο: 215

Παιδί: 155

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Περιλαμβάνονται:

  • Εκδρομές και περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν, σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Esperia 3*, Καβάλα
  • Ημιδιατροφή: τρία πρωινά σε μπουφέ και τρία δείπνα
  • Εορταστικά δείπνα στις 24/12 & 31/12, αποτελεί μέρος της ημιδιατροφής
  • Αρχηγός – συνοδός
  • Φ.Π.Α.

 


Δεν περιλαμβάνονται:
  • Προσωπικά έξοδα
  • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα

Η σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει, χωρίς όμως καμία παράλειψη.

Όλες οι τιμές του τιμοκαταλόγου αναφέρονται σε standard δωμάτια στα ξενοδοχεία. Για δωμάτια ανώτερων κατηγοριών ή με διαφόρων τύπων θέα υπάρχει επιβάρυνση.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης των ξενοδοχείων με άλλα αντίστοιχης ή ανώτερης κατηγορίας σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή υπερκάλυψης δωματίων (overbooking) από την πλευρά των ξενοδοχείων.


Για διαθεσιμότητα, την τελική τιμή, τους γενικούς όρους και τα ακυρωτικά, παρακαλούμε επικοινωνήστε μ’ έναν από τους Ταξιδιωτικούς μας Συμβούλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Νέα Υόρκη-Μπαχάμες, 10 ημέρες, έως 24/12/2016

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε λατινικούς χαρακτήρες.
Επιθυμητός τρόπος επικοινωνίας
 Τηλέφωνο    
 E-mail
Αποστολή
Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν ΜΟΝΟ για την επικοινωνία του προσωπικού της Athens Direct μαζί σας.
Athens Direct  Ερμού 44, Αθήνα 10563 - Tηλέφωνο: 210 331 8570-2 - Fax: 210 331-8573 - Email: info@athensdirect.gr