Είστε εδώ: Κεντρική > ΑΤΟΜΙΚΑ > ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΞΕΝΩΝΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ > ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ > Γύρος Πηλίου-Βολιώτικο Καρναβάλι-Μπουρανί στον Τύρναβο, 3 ημέρες, 12/03/2016

Γύρος Πηλίου-Βολιώτικο Καρναβάλι-Μπουρανί στον Τύρναβο, 3 ημέρες, 12/03/2016 από € 135.00

Ελλάδα (Τύρναβος, Τσαγκαράδα, Πήλιο, Θεσσαλία, Βόλος)

Κωδ. AD 147

 

Καθαρά Δευτέρα

 

Καρναβάλι στον Βόλο και Μπουρανί στον Τύρναβο

 

ΒΟΛΟΣ – ΠΟΡΤΑΡΙΑ – ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ – ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ – ΜΗΛΙΕΣ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ

 

Φέτος αξίζει να γευτείτε ένα διαφορετικού είδους Καρνάβαλου, τις Μπουρανίδες! Η πόλη γλεντάει κάποιες μέρες προς τιμή του Διόνυσου και η γιορτή κορυφώνεται την Καθαρά Δευτέρα με το μπουρανί (χορτόσουπα χωρίς λάδι). Γύρω από την προετοιμασία του στήνεται ολόκληρο το σκηνικό του παιχνιδιού με φαλλικά σύμβολα και τολμηρά πειράγματα από τους Μπουρανίδες.

 

Η προσφορά ισχύει για διαμονή με ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο Park 4* στο Βόλο.

 

Αναχώρηση: 12/03

ημέρα:

Αναχώρηση 08:45 πμ., περιοχή ΛΑΜΙΑΣ ημίωρη στάση για καφέ, άφιξη το μεσημέρι στο ΒΟΛΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γεύμα προαιρετικά και αμέσως μετά επίσκεψη στη γραφική ΠΟΡΤΑΡΙΑ, αλλά και την όμορφη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, για να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια και να απολαύσουμε πανοραμικά τον Παγασητικό. Νωρίς το βράδυ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

ημέρα:

Πρωινό και μία όμορφη εκδρομή ξεκινάει στα πηλιορείτικα χωριά. Πρώτος σταθμός η γραφική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ με τη μοναδική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, πριν καταλήξουμε στις ΜΗΛΙΕΣ, ολοκληρώνοντας έτσι την περιπλάνηση μας στο ΠΗΛΙΟ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Επιστρέφουμε στην πόλη του ΒΟΛΟΥ για να παρακολουθήσουμε δρώμενα και αποκριάτικες εκδηλώσεις που οργανώνει ο Δήμος της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μας, διανυκτέρευση.

3η ημέρα:

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τον ΤΥΡΝΑΒΟ για να γιορτάσουμε τα κούλουμα και να παρακολουθήσουμε το παλαιό σατυρικό έθιμο «ΜΠΟΥΡΑΝΙ». Μετά το μεσημέρι αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση.

 

Τιμή πακέτου κατ’ άτομο, από:

Δίκλινο:         135 €

Μονόκλινο:    180 €

Παιδί:            120 €

Η τιμή για το παιδί ισχύει για ηλικίες από 4 έως 12 ετών και για διαμονή σε τρίκλινο δωμάτιο μαζί με δυο ενήλικες.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Περιλαμβάνονται:

Εκδρομές και περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν, σύμφωνα με το πρόγραμμα

Διαμονή: 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Park 4* στο Βόλο

Ημιδιατροφή: 2 πρωινά σε μπουφέ & 2 δείπνα, το ένα εορταστικό

Αρχηγός – συνοδός

Φ.Π.Α.


Δεν περιλαμβάνονται:

Προσωπικά έξοδα

Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα

Η σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει, χωρίς όμως καμία παράλειψη.

Όλες οι τιμές του τιμοκαταλόγου αναφέρονται σε standard δωμάτια στα ξενοδοχεία. Για δωμάτια ανώτερων κατηγοριών ή με διαφόρων τύπων θέα υπάρχει επιβάρυνση.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης των ξενοδοχείων με άλλα αντίστοιχης ή ανώτερης κατηγορίας σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή υπερκάλυψης δωματίων (overbooking) από την πλευρά των ξενοδοχείων.

 

Για διαθεσιμότητα, την τελική τιμή, τους γενικούς όρους και τα ακυρωτικά, παρακαλούμε επικοινωνήστε μ’ έναν από τους Ταξιδιωτικούς μας Συμβούλους.

 

 

Πληροφορίες για το Τυρναβίτικο Καρναβάλι:

Το Τυρναβίτικο Καρναβάλι είναι ένα έθιμο με ιστορία τουλάχιστον 100 ετών. Την Καθαρή Δευτέρα, στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία συγκεντρώνεται όλος ο Τύρναβος (παλιότερα μόνο οι άντρες) και πρώτα από όλα παρασκευάζουν το «μπουρανί». Πρόκειται για μία χορτόσουπα με βασικά υλικά το σπανάκι και το ξύδι. Αφού σερβιριστεί το φαγητό και με τη λήξη του γεύματος αρχίζει το πραγματικό γλέντι με τραγούδια και χορούς. Η διαφορά με άλλα γλέντια είναι ότι στον Τύρναβο, βασικό στοιχείο είναι τα φαλλικά ομοιώματα και τα πειράγματα που διακρίνονται από απόλυτη ελευθεροστομία ενώ συνοδεύονται από αντίστοιχες χειρονομίες και κινήσεις των ομοιωμάτων. Η όλη ατμόσφαιρα και πρακτική παραπέμπουν ευθέως σε Διονυσιακά δρώμενα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

12 Months Luxury Resort 5*, Τσαγκαράδα Πηλίου, έως 31/12/2016

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε λατινικούς χαρακτήρες.
Επιθυμητός τρόπος επικοινωνίας
 Τηλέφωνο    
 E-mail
Αποστολή
Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν ΜΟΝΟ για την επικοινωνία του προσωπικού της Athens Direct μαζί σας.
Athens Direct  Ερμού 44, Αθήνα 10563 - Tηλέφωνο: 210 331 8570-2 - Fax: 210 331-8573 - Email: info@athensdirect.gr